3007 Travel Solutions doo obavezuje se na čuvanje Vaše privatnosti i tretira svaku Vašu informaciju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

3007 Travel Solutions doo se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu prikupljenih informacija u skladu sa našom Polisom Privatnosti. 3007 Travel Solutions doo se obavezuje da podatke koje prikupi od Vas obrađuje na način koji obezbeđuje zaštitu od neovlašćene ili nezakonite obrade, kao i slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Svako lice koje daje podatke može u bilo kom trenutku tražiti opoziv obrade podataka, ispravku ili brisanje svojih podataka, kao i ograničavanje obrade podataka. Lice čiji se podaci obrađuju takođe ima pravo da bude obavešteno ako su podaci o njemu otkriveni u vezi sa ispravkom ili brisanjem podataka. 3007 Travel Solutions doo podatke koje prikupi od Vas čuva trajno ili do otkazivanja pristanka na obradu podataka.

U Polici privatnosti 3007 Travel Solutions doo možete pronaći odgovore na sledeća pitanja:

  • Ko obrađuje Vaše podatke (identitet rukovaoca podacima)
  • Koje informacije prikupljamo i svrha obrade podataka
  • Sigurnost podataka
  • Kontaktirajte nas

IDENTITET RUKOVODIOCA PODACIMA

3007 Travel Solutions doo
Adresa: Rakite 2/1 – Kotor, Crna Gora
85330 Kotor
Matični broj: 51220079
Poreski broj: 03646092
Broj telefona: +381655665887
E-mail: 3007travelsolutions@gmail.com

KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE

Svi podaci koje ostavite na našoj platformi 3007 Travel Solutions doo čuvaju se u skladu sa zakonskom regulativom. Prikupljeni podaci mogu biti upotrebljeni za:

  1. Provjeru i isporuku naručenih usluga
  2. Pružanje podrške kupcima
  3. Pomoć pri sprečavanju prevara
  4. Administraciju nagradnih igara
  5. Vođenje istorije kupovine
  6. Slanje informativnih i promotivnih materijala
  7. Obradu zahtjeva za reklamaciju kupljenih aranžmana
  8. Obradu zahtjeva za zamjenu naručenih aranžmana ili raskida jednostranog ugovora

SIGURNOST PODATAKA

3007 Travel Solutions doo sprovodi sve neophodne mjere zaštite (organizacione, tehničke i personalne), uključujući, ali ne ograničavajući se na sledeće:

  • Kontrolu fizičkog pristupa sistemima gdje se podaci o ličnosti pohranjuju
  • Kontrolu prenosa podataka
  • Kontrolu unosa podataka
  • Mjere informacione bezbednosti

Vaša sigurnost je garantovana jer 3007 Travel Solutions doo koristi najnovije bezbednosne mjere da zaštiti Vaše podatke. Ove mjere primjenjujemo prilikom registracije na našoj platformi, naručivanja usluga, prijave na naš newsletter, komunikacije putem emaila ili društvenih mreža, korišćenja web chat-a ili kontaktiranja putem telefona. Takođe, zaštita se odnosi i na reklamacije ili povraćaj novca preko bankovnog računa, usled zamjene kupljenog aranžmana ili jednostranog raskida ugovora.